Te Koop

Deze unieke set handgeschilderde glazen kerstballen (maat) zijn van jou voor slechts € 9,99 (set van 2) of € 19,99 (set van 4).

Kerstballen kunnen ook als maatwerk worden geleverd in de kleuren die jij mooi vindt.

(Foto)kaarten (grootte 10,5 cm x 14,8 cm, A6) € 2,00

Bloemen kaarten
Abstracte kaarten
Silouette kaarten

Onderzetters

Deze keramiek handgeschilderde onderzetters zijn verkrijgbaar in sets van 4 stuks (€ 17,99) of 6 stuks (€25,99). Geen twee sets zijn exact hetzelfde. Deze unieke onderzetters zullen geweldig staan op jouw salontafel!

Muurschilderijen

Deze unieke muurschilderijen zijn verkrijgbaar in meerdere maten. Ik verkoop deze in principe ZONDER lijst. Vooral als het schilderij naar je moet worden opgestuurd, doe ik dit zonder lijst, omdat de lijst kan beschadigen bij het transport. Daarom zijn alle genoemde prijzen ZONDER lijst. Wil je jouw bestelde schilderij komen ophalen, is het wel mogelijk om de lijst erbij te kopen. Neem dan contact met mij op over de prijs inclusief lijst.

Ander werk

Dit zijn andere werken van mijn hand die te koop zijn. Zo maak ik diverse soorten kaarten en mixed media schilderijen. Ook kan ik custom made kaarten maken. Neem voor meer informatie en de mogelijkheden contact met mij op.